Gość Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Czy jest jakiś możliwy sposób na wyłączenie podświetlenia ekranu podczas gdy otrzymamy jakieś powiadomienie, które wyświetla się na ekranie blokady? Ostatnio dostałem smsa gdy mnie nie było w domu i ekran się świecił prawie przez 4 godziny, tzn włączał się i wyłączał co chwile dzięki czemu straciłem prawie całą baterię. Podświetlenie się nie włącza gdy jest zakryty czujnik zbliżeniowy, no ale nie zawsze trzymam telefon w kieszeni albo ekranem do dołu. Musiałem wyłączyć wszystkie powiadomienia na ekranie blokady, ale za to ich w ogóle nie zobaczę gdy włączę ekran, dopiero po odblokowaniu. Załączam screeny jak to wyglądało gdy zostawiłem telefon i dostałem smsa.
Numb Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Nie, nie ma takiej możliwości. Co najwyżej jak ustawisz blokadę ekranu.
Nezumi Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi