melon55 Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Mam problem z moją M365 zwykła wersja, zmieniony wyświetlacz od pro, wgrane ble090_pro później jeszcze BLE074_V10, soft wgrany DRV155-VANILLA. Po dołożeniu dodatkowej baterii chciałem wgrać nowy soft z wyłączoną opcją ładowania, wgrało się bez błędów ale coś poszło nie tak. Obecnie hulajnoga włącza się ale nie idzie jej wyłączyć przyciskiem, silnik nie reaguje, wszystkie programy się komunikują, w informacjach pokazuje brak danych czyli info nr seryjny, bateria itd nic nie pokazuje. Mogę wgrać tylko BLE inne wgrywania kończą się niepowodzeniem, ma ktoś pomysł co mogę zrobić?
Battery_Saver Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Mogłeś uwalić ESC lub BLE, lub wgrane softy nie są ze sobą kompatybilne. Zanim bym, wymienił komponenty, spróbowałbym wgrać softy jak niżej, lub ostatecznie po kablu. Najlepiej stockowy lub taki, który u Ciebie na 100% działał, żeby wykluczyć problem z samym softem, który wgrywałeś ostatnio wgrałbym: BLE 0.74 DRV 1.5.5 lub DRV 1.5.5 dla kół 10'' A tu masz stock DRV 138
Rekomendowane odpowiedzi