Skocz do zawartości
  • 0

Redmi 12 HyperOs

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam Redmi 12 Mui 14 14.0.11.0 TMXEUXM

Próbuję zainstalować Global HyperOS  z tej stronki https://miuirom.org/phones/redmi-12#EEA ale wszystko co pobiorę nie działa .Albo wyskakuje że nie można zweryfikować aktualizacji oczywiście odblokowany bootloader

Po zmianie OTA Update na update.zip nie wykrywa wcale . Gdy rozpakuje fastboot ROM i po wejściu w folder uruchamiając go w terminalu nic nie chce ruszyć . Czy może ktoś pomóc jak zainstalować rom ?

Edytowane przez Cinek-

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
14 minut temu, Cinek- napisał(a):

rozpakuje fastboot ROM i po wejściu w folder uruchamiając go w terminalu nic nie chce ruszyć

Dlaczego w terminalu a nie MiFlashem? W oficjalnych romach nie ma takich skryptów wykonawczych jak w ronach xiaomi.eu.

• 0
Opublikowano (edytowane)

MiFlash krzyczy o install drive Google Nvidia itp i nie mogę sobie z tym poradzić .A do tego nie widzi pobranego rom

Edytowane przez Cinek-
  • 0
Opublikowano

Ok Wystarczyło dodać folder Log i poszło , ale dziwne bo wyskoczył czerwony pasek i fastboot not catch checkpoint ale po uruchomieniu telefonu powstał na nowym romie . Ale ok już wszystko wiem i chyba za szybko założyłem temat .

• 0
Opublikowano

Infem o errorze checkpoint'a się nie przejmuj to jest tylko informacja że program nie dostał informacji zwrotnej albo dostał taką która mu nie pasuje.
To jest tylko informacja nie wpływającą na samą instalację.

Aby nie dostawać tych alertów wystarczy wyciąć (odpowiedzialną za sprawdzanie) linijkę)wers tekstu w pliku bat,

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka