Artur Bieniek Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Cześć, przesiadłem się z Mi Band 6 na 8, w modelu 6 miałem info podczas biegu co 1km o średnim tempie, w modelu 8 jest cisza, nie wiem kiedy kończę kolejny kilometr ani w jakim czasie go zrobiłem, muszę zerkać na zegarek co jest irytujące w porównaniu do modelu 6 w którym to słuchając muzy nawet miałem takowe info co 1km - pomóżcie jak to zrobić aby model 8 mnie również informował. Czy to może być wina aplikacji ? Model 6 obsługiwała aplikacja Zepp Life, natomiast model 8 Mi Fitness Dodam że inne powiadomienia ze sparowanego telefonu dostaje, od maila po komunikatory itd, dlaczego nie informuje podczas treningu o postępach co 1km ?
Wlad65 Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Ba, jest jeszcze gorzej, miband 4 juz to podawał. W moim Mi band8 active, w czasie jazdy na rowerze aplikacja nie podaje glosem tych infirmacji. - Z tego też nie jestem zadowolony. Druga funkcja która mnie zawiodła to pomiar czasu, timer, można ustawić swój czas np. 5:35 ale następnym razem wywołanie taimera nie pamieta ustawień. A używam do gotowania jajek na miekko. I codziennie muszę się męczyć z tym dziadem. W mi band 4 to było tak że jak ustawiłem timer , tak był cały czas aż do zmiany na inny czas. Akumulator też bez rewelacji, wytrzymuje tyle co stary 4 letni miband4 . Nie jestem zachwycony tym Mi Band 8 Active.
Artur Bieniek Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2024 W dniu 14.04.2024 o 19:46, Wlad65 napisał(a): Ba, jest jeszcze gorzej, miband 4 juz to podawał. Czyli to nie jest kwestia ustawień tylko cofnęli się z rozwojem i zamiast dodawać nowe funkcje to je ucinają ? Przecież to strzał w kolano...
Rekomendowane odpowiedzi