Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam duży problem w rocznym telefonie. Mianowicie internet mobilny działa mi tylko przez ok 2 sekundy i się wylacza. Sieć play. Zauważyłem jedna rzecz (mkze to być przyczyną). Mianowicie problemy te powstają chyba tylko po tym jak używam hit spot (czy jako dawcą czy biorca). Po tym fakcie internet mobilny znika i nie wraca. Po różnie miesiącu, dwóch sam z siebie internet potrafi się pojawić i działać bez problemu, aż do momentu (chyba korzystania z hot spota) wtedy problem wraca. Są momenty ze niechcący korzystam z hot i później są takie problemy. Resetowanie ustawień mobilnych, punktu dostępu nie pomaga. Macie Panowie jakieś sugestie jak mogę to naprawić? Dzisiaj no bardzo potrzebuje internetu w tel bo jadę na motocykl A tu lipa :( Bardzo proszę o pomoc. 

Opublikowano

Po pierwsze proszę, pisz po polsku, bo trudno cię zrozumieć a po drugie jak masz jakieś problemy najwyraźniej z softem, to trzeba go wgrać jeszcze raz albo jak jest nowszy to nowszy. Na forum jest pełno tutoriali jak to zrobić.

Opublikowano

Jak wystąpi problem spróbuj włączyć i wyłączyć tryb samolotowy.
Kolejna sprawa karta sim, może coś jej dolegać. Jak masz możliwość wsadź kartę innego operatora (prepaida) i zobacz czy problem też występuje.
W dalszej kolejności pozostaje zakrzak w systemie i na koniec usterka sprzętowa.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka