Piotr Kownacki Opublikowano 12 Marca 2024 Opublikowano 12 Marca 2024 Piszę do was z pewnym kłopotem podczas użytkowania telefonu redmi 7 od xiaomi , telefon się rozładował podczas normalnej pracy ( korzystanie z youtube ) , telefon posiada najnowszą wersję oprogramowania systemowego , telefon podłączony do oryginalnej ładowarki ładuje się do 1-3% , lecz później poziom baterii ulega zmniejszeniu , nie wiem co może być nie tak ( bateria użytkowana poprawnie , od pełnego naładowania do pełnego rozładowania ) , zaznaczę również iż gniazdo microusb jest czyste i nie zawiera żadnego kurzu lub innych cząstek stałych . telefon był kupiony 3-4 lata temu więc gwarancja już nie obejmuje go , a nikt u mnie w mieście nie chce się podjąć diagnozy/ewentualnej naprawy . Zależałoby mi na szybkim odzewie z waszej storny .
Netoper Opublikowano 13 Marca 2024 Opublikowano 13 Marca 2024 Próbowałeś na innym przewodzie i innej ładowarce?Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Piotr Kownacki Opublikowano 13 Marca 2024 Autor Opublikowano 13 Marca 2024 7 godzin temu, Netoper napisał(a): Próbowałeś na innym przewodzie i innej ładowarce? Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka tak próbowałem z inną końcówką do ładowarki i innym kablem
Netoper Opublikowano 13 Marca 2024 Opublikowano 13 Marca 2024 Weź jeszcze spróbuj podpiąć telefon do gniazda w kompie czy w laptopie i go tak zostawić na 8-10 godzinWysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi