Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy na tej stronie podatki dla Polski są wliczone w cenę? Zainteresował mnie tam telefon właśnie xiaomi 14 ultra w promocji i są dwie metody wysyłki, czy któraś jest z wliczonymi podatkami?
 Priority Air Mail $11.95 oraz  Fixed $29.95 

Zapytałem się przez e-maila ale jeszcze mi nie odpisali.

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, hexi napisał(a):

Witam, czy na tej stronie podatki dla Polski są wliczone w cenę? Zainteresował mnie tam telefon właśnie xiaomi 14 ultra w promocji i są dwie metody wysyłki, czy któraś jest z wliczonymi podatkami?
 Priority Air Mail $11.95 oraz  Fixed $29.95 

Zapytałem się przez e-maila ale jeszcze mi nie odpisali.

no cenowo sensownie ... wychodzi jakieś kilka stówek taniej niż na tradingu ... tak jak patrzyłem za wersję 16/512 ... dobre ceny ma tez bludiode - jakoś tak to się pisze - to sklep z UK ale wysyłają z magazynów w Chinach ... tam wystarczy komentarze poczytać że u nas dowali opłaty ... choć tez nie wszystkim ... chyba trochę to zależy od szczęścia ... a tu cholera wie 🙃 daj znać jak coś tam się dowiesz ... gdzieś tam widziałem jakaś adnotacje o kupujących z EU że opłaty przez jakąś stronę się robi - w shipment to było chyba na końcu informacji ...

ps. to ta adnotacja ...

Usually, we help European Union buyers to pay the customs duty and VAT via IOSS(VAT on e-Commerce - One Stop Shop)

Edytowane przez Master
Opublikowano

bludiode odradzam przez miesiąc zwodzi że telefon już wysyła, problem ze zwrotem pieniędzy. Od wpłaty do otrzymania zwrotu pieniędzy to jakieś 3 miesiące nerwów. Sklep prowadzi Polak, który nie do końca gra fair.