JestemLuk Opublikowano 7 Lutego 2024 Opublikowano 7 Lutego 2024 (edytowane) U mnie w Mi9T normalnie jest dialer, smsy i motywy od xiaomi na romach miui polska czy na europie Edytowane 7 Lutego 2024 przez JestemLuk
Netoper Opublikowano 7 Lutego 2024 Opublikowano 7 Lutego 2024 Bo to były ostatnie fony gdzie fabrycznie były jeszcze apki Xiaomi , a później weszły obostrzenia unijne i między innymi zakaz nagrywania rozmówcy.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
pioszczep Opublikowano 9 Lutego 2024 Autor Opublikowano 9 Lutego 2024 Zatem gdzie znajdują się aplikacje zainstalowane przed aktualizacją a których nie ma w szufladzie z aplikacjami. Dostęp do tych aplikacji możliwy jest przez Sklep Play?
grzegorz.lki Opublikowano 9 Lutego 2024 Opublikowano 9 Lutego 2024 2 godziny temu, pioszczep napisał(a): Zatem gdzie znajdują się aplikacje zainstalowane przed aktualizacją a których nie ma w szufladzie z aplikacjami. Dostęp do tych aplikacji możliwy jest przez Sklep Play? A przed aktualizacją w opcjach pulpitu miałeś w opcji Ukryj ikony aplikacji ukryte te aplikacje? Może spróbuj odinstalować je i ponownie zainstalować.
pioszczep Opublikowano 9 Lutego 2024 Autor Opublikowano 9 Lutego 2024 1 minutę temu, grzegorz.lki napisał(a): A przed aktualizacją w opcjach pulpitu miałeś w opcji Ukryj ikony aplikacji ukryte te aplikacje? Może spróbuj odinstalować je i ponownie zainstalować. Ponowna instalacja nic nie daje. W szufladzie ich nie ma są jedynie widoczne przez Sklep.
Netoper Opublikowano 9 Lutego 2024 Opublikowano 9 Lutego 2024 Nie jestem pewien czy to jest związane z tym konkretnym problemem, ale activity launcher (czy jakoś tak) potrafi robić cuda w kwestii i"odkrywania"/przywracania apek, skrótów i branzylion innych rzeczy robi.Nie raz był on tu na forum polecany (wydaje mi się że) w podobnych problemach.Nie udało mi się go rozgryźć, bo mnie w nim interesowała jedna z jego możliwość - dłubanie w modemie, ale na Poco ta opcja była niedostępna, a że nie miałem problemów ze znikającymi apkami czy skrótami to nie wnikałem.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
puti100 Opublikowano 1 Marca 2024 Opublikowano 1 Marca 2024 witam forumowiczów, możecie podzielić się opiniami na temat działania nowego systemu, jakie są "plusy dodatnie i plusy ujemne", czytając posty w tym temacie mam mieszane uczucia czy aktualizować. pozdrawiam
Piotr W Opublikowano 10 Marca 2024 Opublikowano 10 Marca 2024 Nie ma żadnych istotnych różnic dla zwykłego użytkownika
marcsl Opublikowano 12 Marca 2024 Opublikowano 12 Marca 2024 Pytanie do posiadaczy POCO X5pro5g.Jak jest u was z głośnością podczas rozmowy?w porównaniu do mojego poprzedniego p smart pro jest bardzo cicho.Rozmówca jest bardzo słabo słyszalny mimo nastawienia głośności prawie na maksa,czy to normalne?istnieje jakieś menu serwisowe gdzie byłaby możliwość zwiększenia głośności?
Hidnam Opublikowano 14 Marca 2024 Opublikowano 14 Marca 2024 (edytowane) U siebie w telefonie na głośność rozmów nie narzekam, przy uchu głośność ustawiona poniżej połowy, na głośniku gdzieś tak na ¾. Dużo też zależy od otoczenia, jak jest głośno na zewnątrz to i w telefonie trzeba suwaczki podciągnąć do góry. Edytowane 14 Marca 2024 przez Hidnam
marcsl Opublikowano 14 Marca 2024 Opublikowano 14 Marca 2024 Godzinę temu, Hidnam napisał(a): U siebie w telefonie na głośność rozmów nie narzekam, przy uchu głośność ustawiona poniżej połowy, na głośniku gdzieś tak na ¾. Dużo też zależy od otoczenia, jak jest głośno na zewnątrz to i w telefonie trzeba suwaczki podciągnąć do góry. No i właśnie widzę że coś nie tak jest u mnie,jeżeli chodzi o otoczenie i np.jadąc w pociągu suwaczki prawie na maksa i jest bardzo kiepsko,rozmowa strasznie słabo słyszalna
Rekomendowane odpowiedzi