Maverick1970 Opublikowano 23 Stycznia 2024 Opublikowano 23 Stycznia 2024 1 minutę temu, zmylna napisał(a): 3 minuty temu, Maverick1970 napisał(a): Jeśli dobrze rozumiem wydałeś następujące komendy: adb shell pm clear com.miui.gallery adb shell pm compile -f -r cmdline --secondary-dex adb shell pm clear com.miui.mediaeditor adb shell pm compile -f -r cmdline --secondary-dex U mnie wywala takie błedy: Error: Argument expected after "--secondary-dex" Tak. Ale u mnie błędów nie było. Pogugluj. Z tego co zauważyłem nie wywala jeśli zaczniesz przeglądać pod aparatem zdjęcia oraz nie wywala jeśli przeglądasz filmy Ciekawe
kaciek Opublikowano 23 Stycznia 2024 Opublikowano 23 Stycznia 2024 Galerie innych programistów nie wywalają, tak że to problem tylko galerii producentów systemu. Cały czas szukają błędu.sędnięte z Xiaomi 13 PRO 1
Kacper Maj Opublikowano 23 Stycznia 2024 Opublikowano 23 Stycznia 2024 W dniu 21.01.2024 o 19:11, Lukasz07 napisał(a): Miałem podobnie, wyczyść dane pogody i spróbuj usunąć i dodać swoją lokalizację Zrobiłem też tak i zadziałało. Chciałem zrobić podobnie z Widgetem z notatnika i wyczyściłem w notatniku. Usunęły mi się wszystkie notatki. Teoretycznie wszystko jest w chmurze xiaomi bo sprawdziłem teraz, ale jak je cofnąć z powrotem do aplikacji. Jak synchronizuje dane to jest komunikat "synchronizacja przerwana. Spróbuj ponownie"
Lukasz07 Opublikowano 24 Stycznia 2024 Opublikowano 24 Stycznia 2024 22 minuty temu, Kacper Maj napisał(a): Zrobiłem też tak i zadziałało. Chciałem zrobić podobnie z Widgetem z notatnika i wyczyściłem w notatniku. Usunęły mi się wszystkie notatki. Teoretycznie wszystko jest w chmurze xiaomi bo sprawdziłem teraz, ale jak je cofnąć z powrotem do aplikacji. Jak synchronizuje dane to jest komunikat "synchronizacja przerwana. Spróbuj ponownie" Może to głupie pytanie ale masz wszystko w synchronizacji ustawione?
Kacper Maj Opublikowano 24 Stycznia 2024 Opublikowano 24 Stycznia 2024 26 minut temu, Lukasz07 napisał(a): Może to głupie pytanie ale masz wszystko w synchronizacji ustawione? Tak, wszystko włączone
Rekomendowane odpowiedzi