Matadrox Opublikowano 3 Lutego 2024 Opublikowano 3 Lutego 2024 Update zrobiony, nie zgłaszam jak na razie żadnych błędów. Troszkę przebudowane menu i pasek narzędzi. Na plus. Dziękuję Panowie za wspaniałą robotę! Jesteście wielcy! Ps: od dziękuję, pewno szuflady Wam się już nie domykają, ale albo jestem ślepy, albo nie ma opcji wsparcia blikiem.Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 3 Lutego 2024 Autor Opublikowano 3 Lutego 2024 24 minuty temu, Matadrox napisał(a): od dziękuję, pewno szuflady Wam się już nie domykają, ale albo jestem ślepy, albo nie ma opcji wsparcia blikiem Jest numer tutaj: https://miuipolska.pl/dotacja/ 1
Matadrox Opublikowano 5 Lutego 2024 Opublikowano 5 Lutego 2024 Pierwszy raz ekran w statystykach baterii, powyżej systemu. Czyżby ten błąd został poprawiony w HyperOs?Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu Tapatalka
wypcio Opublikowano 5 Lutego 2024 Opublikowano 5 Lutego 2024 Ja mam system na drugim miejscu zawsze przeglądarka Firefox pierwsza ekran dużo niżej pod pozostałymi apkami Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu Tapatalka
Matadrox Opublikowano 6 Lutego 2024 Opublikowano 6 Lutego 2024 Teraz mam na 1wszym miejscu ekran, co wcześniej było nie spotykane.Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu Tapatalka
wypcio Opublikowano 6 Lutego 2024 Opublikowano 6 Lutego 2024 Ja widzę jeden problem nie działają aplikacje z autostartuUprawnienia przyznane po ponownym uruchomieniu telefonu Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu Tapatalka
Matadrox Opublikowano 8 Lutego 2024 Opublikowano 8 Lutego 2024 Ja nie mogę potwierdzić. Wszystko działa jak należy. Oprócz pierdółek mojej małej, moje wszystkie jakich potrzebuję, działają i w każdej chwili mogą się aktywować.Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu TapatalkaNie widać żeby gdzieś była przerwa w działaniu
wypcio Opublikowano 19 Lutego 2024 Opublikowano 19 Lutego 2024 Jest problem z powiadomieniami nie przychodzą wszystkie Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi