Skocz do zawartości
  • 0

POCO F5 druga przestrzeń

Pytanie

Opublikowano

Witam. Ostatnio przesiadłem się z Redmi na POCO F5 i mam pytanie odnośnie drugiej przestrzeni w POCO. Pytanie dotyczy przechodzenia do Drugiej przestrzeni. W Redmi jak tylko utworzyłem Drugą przestrzeń na pulpicie "Pierwszej" przestrzeni pojawiła sie ikona Przełącz, po kliknięciu której następuje przechodzenie do Drugiej przestrzeni. W POCO F5 pomimo że utworzyłem Drugą przestrzeń to w Pierszej przestrzeni na pulpicie nie pojawiła się ikona Przełącz tylko za każdym razem gdy chcę przejsc do Drugiej przestrzeni muszę wchodzić Ustawienia>Dodatkowe ustawienia>Druga przestrzeń>Druga przestrzeń. Czy to tak ma być czy coś źle zrobiłem że nie pojawiła się w ikonka Przełącz? Zaznaczam że chodzi o Pierwszą przestrzeń, bo w Drugiej przestrzeni ikonka Przełącz jest i bez problemu mozna wrócić do Pierwszej przestrzeni. Tylko z tej Pierwszej do Drugiej muszę iść przez Ustawienia. A może istnieje jakiś sposób żeby ikonkę Przełącz utworzyć na pulpicie Pierwszej przestrzeni?

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Nie. chodzi mi o ikonkę "Przełącz" na pulpicie po kliknięciu której przechodzi się do Drugiej przestrzeni. W Redmi miałem to a w POCO F5 tego nie ma i nie wiem czy da się to jakoś utworzyć. Teraz korzystając z POCO muszę wchodzić do Drugiej przestrzeni przez Ustawienia>Dodatkowe ustawienia>Druga przestrzeń>Druga przestrzeń i to jest dłuuuższa droga niż klikniecie w ikonkę.

Ikona.jpg