Gość Opublikowano 5 Stycznia 2024 Opublikowano 5 Stycznia 2024 (edytowane) Od jakiegoś czasu na Xiaomi wyskakują reklamy na pełny ekran niezależnie od apki, jak to wyłączyć lub sprawdzić co je wyświetla? Nic podejrzanego nie instalowano, na liście apek nie ma nic dziwnego Edytowane 6 Stycznia 2024 przez gipoh65977
Master Opublikowano 5 Stycznia 2024 Opublikowano 5 Stycznia 2024 jakiś badziew Ci się ściągnął ... to nie musi być wcale apka ... wyczyść dane przeglądarki ... może pomóc ... a w ogóle zainstaluj sobie adguarda ... jest luks - ja nie wyobrażam sobie korzystania z telefonu bez tego 🙃
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2024 Opublikowano 5 Stycznia 2024 wyczyszczenie danych przeglądarki niestety nie pomogło
Master Opublikowano 5 Stycznia 2024 Opublikowano 5 Stycznia 2024 (edytowane) 41 minut temu, gipoh65977 napisał(a): wyczyszczenie danych przeglądarki niestety nie pomogło a czyściłeś sam cache czy wszystkie dane? możesz też wszystko wywalić ... dla pewności ... to też może być jakaś apka która działa w tle - przypomnij sobie co ostatnio instalowałes - zanim to zaczęło się pojawiać ... wrzuć tez jakiegoś antywirusa - jest tego trochę w sklepie Play ... może któryś to namierzy i wywali 🙃 jakbyś instalował adguarda to szukaj tzw. wersji mod - to nawet jakaś licencja tam może być - ja pobrałem to normalnie z neta i tam jest licencja rodzinna dożywotnia - tak to wygląda jak w załączeniu ... adguard ma masę różnych filtrów - te polecam aktywować tryb VPN - będziesz musiał tylko certyfikat dodać w systemie - nic trudnego - a takich problemów więcej mieć nie będziesz ... a i tak przy okazji - sprawdź u siebie ustawienia przeglądarki czy masz poblokowane irytujące reklamy popupy i przekierowania ... to też może pomóc ... Edytowane 5 Stycznia 2024 przez Master
Rekomendowane odpowiedzi