mbiala86 Opublikowano 2 Stycznia 2024 Opublikowano 2 Stycznia 2024 🤐Menadżer plików/dokumenty/ Problem mam od jakiegoś czasu i tylko w dokumentach, podgląd galeri i innych ok. Wcześniej było widoczne a teraz tylko znak pdf. Myślę że usunęłam jakiś plik. Czy można coś z tym zrobić? Proszę o pomoc.
0 Gość Opublikowano 2 Stycznia 2024 Opublikowano 2 Stycznia 2024 (edytowane) deleted Edytowane 19 Września 2024 przez chomiczek deleted
0 mbiala86 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2024 Nie, wszystko jest ok. Wcześniejsze dokumenty, głównie e-booki, są widoczne tylko te które dodałam po pewnej dacie nie mają podglądu. Myślę że czyszcząc telefon usunęłam jakiś plik systemowy do podglądu miniatury.
0 Gość Opublikowano 4 Stycznia 2024 Opublikowano 4 Stycznia 2024 (edytowane) deleted Edytowane 19 Września 2024 przez chomiczek deleted
0 mbiala86 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2024 12 godzin temu, chomiczek napisał(a): @mbiala86 to zrób jeden test.. pobierz na komputer jeden z plików, który ma podgląd, na komputerze zmień mu nazwę i wyślij go ponownie na telefon.. Wtedy będziesz miała pewność czy chodzi o rodzaj pliku, czy faktycznie coś usunęłaś. Tak zrobiłam i bez zmian.😔 Na komputerze był podgląd a na telefonie ponownie nic.
0 kris68 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Opublikowano 5 Stycznia 2024 No to mały i szybki formacik i wtedy pewnie ruszy znając życie.
Pytanie
mbiala86
🤐Menadżer plików/dokumenty/ Problem mam od jakiegoś czasu i tylko w dokumentach, podgląd galeri i innych ok. Wcześniej było widoczne a teraz tylko znak pdf. Myślę że usunęłam jakiś plik. Czy można coś z tym zrobić? Proszę o pomoc.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi