Stanley for Talk Opublikowano 23 Listopada 2023 Opublikowano 23 Listopada 2023 Witam Po równych 4 latach padł mi pierwszy BIP, prawdopodobnie przez wodę. Dosłownie chwila nieuwagi i wejście na chwilę do basenu... Cześć jego pamięci! 😉 Ale nie o tym. Chcę nabyć następcę o cechach dokładnie ś.p. poprzednika, plus wodoszczelność umożliwiająca pływanie. Niestety nowe BIP-y S już praktycznie wyszły ze sprzedaży - na Alledrogo jeszcze bywają nówki w cenach ponad 3 stówy, trochę niechudo jak na model wychodzący z obiegu. Na Aliexpress dostępny każdy kolor pod warunkiem, że różowy 😐 Rozważam zakup z drugiej ręki, bywają czasem po parę dych. Czy nie będę miał problemów z sparowaniem, podłączeniem do aplikacji, itd.? Rzecz jasna zakładam, że sprzęt jest fizycznie sprawny. Coś kiedyś czytałem bodaj o BIP, że mogą być kłopoty jeśli zegarek nie został odpięty od konta w aplikacji, czy coś w tym stylu? Pozdrawiam.
Netoper Opublikowano 23 Listopada 2023 Opublikowano 23 Listopada 2023 Jeśli poprzedni właściciel nie odepnie od konta no to będzie lipa, nie sparujesz zegarka.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi