Lukasz07 Opublikowano 20 Listopada 2023 Opublikowano 20 Listopada 2023 13 pro beta 23.11.8 Gdy NFC jest włączone nie wyświetla się ikonka na pasku powiadomień, dopiero po rozwinięciu belki to widać, pozostałe ikonki wyświetlają się poprawnie.
AzeciK Opublikowano 20 Listopada 2023 Opublikowano 20 Listopada 2023 Wszyscy tak mają ,tak chyba jest po prostu,to nie błąd.
Lukasz07 Opublikowano 20 Listopada 2023 Autor Opublikowano 20 Listopada 2023 W poprzedniej becie, z której przeszedłem normalnie się wyświetlało, nie rozumiem dlaczego wszystko od trybu cichego przez samolotowy po bluetooth czy hotspot się wyświetla a NFC akurat nie, dla mnie to błąd.
Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Listopada 2023 Opublikowano 20 Listopada 2023 Nie wszystkie funkcje są jeszcze w pełni zaimplementowane, być może to wróci ale to kwestia paru tygodni jeszcze.
AzeciK Opublikowano 21 Listopada 2023 Opublikowano 21 Listopada 2023 19 godzin temu, Lukasz07 napisał(a): W poprzedniej becie, z której przeszedłem normalnie się wyświetlało, nie rozumiem dlaczego wszystko od trybu cichego przez samolotowy po bluetooth czy hotspot się wyświetla a NFC akurat nie, dla mnie to błąd. Alarmu też nie pokazuje
Rekomendowane odpowiedzi