Cloud84 Opublikowano 8 Listopada 2023 Opublikowano 8 Listopada 2023 Witam, dlaczego nadal nie mam aktualizacji do miui 14.
Netoper Opublikowano 8 Listopada 2023 Opublikowano 8 Listopada 2023 Próbowałeś na regionie Szwajcaria?Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
maszkara72 Opublikowano 8 Listopada 2023 Opublikowano 8 Listopada 2023 Ja dzis po przełączeniu na Wielką Brytanię dostalem nawet 14.0.2,a na Szwajcarii tego nie wykrywało.
Cloud84 Opublikowano 8 Listopada 2023 Autor Opublikowano 8 Listopada 2023 Faktycznie po przełączeniu na Szwajcarię pojawiała się aktualizacja ale sprawdziłem też inne regiony i okazało się że aktualizacja jest dostępna wszędzie poza Polską i teraz nie wiem czy aktualizować z innego regionu czy czekać aż będzie w Polsce.
Netoper Opublikowano 9 Listopada 2023 Opublikowano 9 Listopada 2023 A czy jest jakaś różnica jeśli przykładowo kupujesz bilet PKP w kasie na peronie czy przez internet?Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka 1
maszkara72 Opublikowano 9 Listopada 2023 Opublikowano 9 Listopada 2023 11 godzin temu, Cloud84 napisał(a): Faktycznie po przełączeniu na Szwajcarię pojawiała się aktualizacja ale sprawdziłem też inne regiony i okazało się że aktualizacja jest dostępna wszędzie poza Polską i teraz nie wiem czy aktualizować z innego regionu czy czekać aż będzie w Polsce. Śmiało aktualizuj,nic złego nie stanie się...
Rekomendowane odpowiedzi