lukasz580 Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Dzień dobry. Chciałbym zablokować połączenia przychodzące, ale prosi ciągle prosi o hasło. A ja takiego nie ustawiałem, ani nic. Jak ten problem rozwiązać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Tę opcję to się ustawia z poziomu konta klienta ewentualnie przez iBOA.Przynajmniej tak mam w plusie i play.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz580 Posted November 8, 2023 Author Share Posted November 8, 2023 7 minut temu, Netoper napisał(a): Tę opcję to się ustawia z poziomu konta klienta ewentualnie przez iBOA. Przynajmniej tak mam w plusie i play. Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka Właśnie w play tego nie widzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 To dzwoń na infolinię.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz580 Posted November 8, 2023 Author Share Posted November 8, 2023 (edited) 25 minut temu, Netoper napisał(a): To dzwoń na infolinię. Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka Na infolni mi mówią, że to prawdopodobnie blokada producenta telefonu, bo oni o takich kodach nie wiedzą. A przynajmniej tak mi mówi doradca z virgin mobile Edited November 8, 2023 by lukasz580 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Te blokowanie przychodzących to jak pisałem jest to usługa operatora, przy oficjalnym sofcie/aplikacjach nie ma możliwości tego ustawić. Trzeba to zrobić przez konto abonenta, albo bezpośrednio w iBOA zgłosić że mają zablokować przychodzące.Inna sprawa że albo konsultant niekumaty albo źle mu tłumaczyłeś coś, bo jeśli by załapał że nie chcesz mieć telefonów do siebie to powinien właśnie zaproponować możliwość załączenia blokady.Nie wiem jak obecnie ale ta usługa blokowania była płatna, jeśli chodzi o abonament, bo na kartę to chyba nie ma w ogóle takiej możliwości.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts