Marcin Bida Opublikowano 3 Listopada 2023 Opublikowano 3 Listopada 2023 (edytowane) Witajcie ... Wiem znowu ja i moje problemy. Wiecie może jak powinna wyglądać nazwa sklepu Play ? Zawsze miałem cos w stylu 38.1 a teraz jakiś ciąg liczb ... Co jest lepsze jest to na wszystkich telefonach w domu. Ten koniec to aż kusi by zadzownić .. bo wygląda jak numer tel. 575 wiem co morze znaczyć ale raczej nie są to tajemne kody. Edytowane 3 Listopada 2023 przez Marcin Bida
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Listopada 2023 Opublikowano 4 Listopada 2023 Wersja jest normalna... Taki ciąg liczb jest od zawsze, tylko po prostu wcześniej nie zwracałeś na to uwagi. Wejdź na dowolny serwis z apkami np. apkmirror, wpisz Google Play Store i wejdź w dowolną wersję aplikacji, to się przekonasz.
Marcin Bida Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Opublikowano 5 Listopada 2023 No to jest problem bo zawsze miałem właśnie ładny króciutki. Ten obecny wydaje mi sie nienaturalny.
Netoper Opublikowano 6 Listopada 2023 Opublikowano 6 Listopada 2023 To odinstaluj aktualizację i zobacz jaki będzie numer.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Marcin Bida Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Opublikowano 7 Listopada 2023 Nie bardzo mam jak bo to po resecie jest wlasnie taki 😜
Rekomendowane odpowiedzi