Łukasz Majkowski Opublikowano 1 Listopada 2023 Opublikowano 1 Listopada 2023 Witam wczoraj wyskoczyła aktualizacja Disney chciałem zainstalować, niestety nie mogłem. Po odinstalowaniu aplikacji ponownie zainstalować nie ma jej w sklepie. Próbowałem z APK ale nie pojawia się w aplikacjach działa tylko jak wejdę przez menadżer plików. robiłem reset mi box nie pomogło proszę o pomoc
Davlar Opublikowano 2 Listopada 2023 Opublikowano 2 Listopada 2023 (edytowane) Przedziwna sytuacja. Po resecie urządzenia wybierasz poprawny region (np. Polska)? Nie flashowałeś tego boxa jakimś custom ROM nigdy? Może klucze DRM wyparowały. Pokaż ustawienia-stan na dole z wersją firmware. Edytowane 2 Listopada 2023 przez Davlar
Łukasz Majkowski Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Opublikowano 2 Listopada 2023 Dzisaj zrobiłem aktualizacje do androida 12 nie pomogło wcześniej nie było problemów region był na Polskę ustawiony
Łukasz Majkowski Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Opublikowano 3 Listopada 2023 Problem został rozwiązany okazało się był zły region ustawiony na koncie google 1
Rekomendowane odpowiedzi