Marcin Bida Opublikowano 1 Listopada 2023 Opublikowano 1 Listopada 2023 Też tak macie, że w Aplikacjach sklep nazywa sie GetApps jednak juz na pulpicie AppMall ? Nie kumam tego a w necie nie moge znaleźć nic o AppMall. Mam to po aktualizacji do MIUI 14 Android 13.
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Listopada 2023 Opublikowano 1 Listopada 2023 To to samo. Dlaczego Xiaomi ustawiło nazwę tak, a nie inaczej - to już pytanie do nich...
Marcin Bida Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Opublikowano 3 Listopada 2023 Ale moim zdaniem to dziwne, że zaraz po aktualizacji nie zrobili AppMall tylko GetApps a aktualizacja kilka dni pozniej ustawiła AppMall i nie ma wspomnienia o tym w intenrecie 😜 a moze gdzies na stronie Xiaomi jest wzmianka o tym ?
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Listopada 2023 Opublikowano 4 Listopada 2023 App Mall to po prostu nazwa ich sklepu z apkami, być może ją zmienili. https://global.app.mi.com/?lo=ES&la=en_US
Marcin Bida Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Opublikowano 7 Listopada 2023 Dla regionu Szwajcaria nadal jest GetsApps - w ustawieniach i na pulpicie. Tylko dla Polski pojawia sie na Pulpicie AppMall a w ustawieniach na liscie aplikacji jest GetsApp. Troszkę to dziwne ze na liscie apek w ustawieniach jest jako GetsApp a na pulpicie juz AppMall
Netoper Opublikowano 8 Listopada 2023 Opublikowano 8 Listopada 2023 Bo ogólnie Xiaomi robi dziwne sprzęty, w miarę tanie ale soft jest jaki jest, i ewentualne uwagi do nich trzeba pisać żeby nie robili takich dziwnych rzeczy z softem.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi