m4ci3k_sz Opublikowano 28 Października 2023 Opublikowano 28 Października 2023 Używam Mi10 od dawna, od zawsze na Xiaomi Eu, ponad rok nic nie zmieniałem z systemem (wersja 22.7.19) i nagle przestała mi działać apka McDonald's - przestał przechodzić CTS. Roota nie mam i nie potrzebuję, tylko odblokowany bl i wgrane Xiaomi.eu. Można to jakoś naprawić? Kojarzę ze kiedyś był moduł go Magiska, ale magiska nigdy w sumie nie używałem więc nie jestem na bieżąco.
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Października 2023 Opublikowano 28 Października 2023 Wgraj może stable MIUI 14 i sprawdź czy tam idzie.
m4ci3k_sz Opublikowano 28 Października 2023 Autor Opublikowano 28 Października 2023 20 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Wgraj może stable MIUI 14 i sprawdź czy tam idzie. Wtedy trzeba wipe data, czy z deva bez czyszczenia mogę przejść?
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Października 2023 Opublikowano 28 Października 2023 To nowszy Android, więc możesz bez czyszczenia.
m4ci3k_sz Opublikowano 31 Października 2023 Autor Opublikowano 31 Października 2023 W dniu 28.10.2023 o 23:24, Kacper Skrzypek napisał(a): To nowszy Android, więc możesz bez czyszczenia. A jeszcze jedno pytanie, powinienem najpierw zaktualizować twrp na takie pod androida 13, czy robić aktualizację na tym co jest?
Kacper Skrzypek Opublikowano 31 Października 2023 Opublikowano 31 Października 2023 Aktualizację możesz robić na tym co jest. Jakbyś najpierw zaktualizował, to zapewne nie działałoby deszyfrowanie, więc nie zainstalowałbyś aktualizacji.
m4ci3k_sz Opublikowano 31 Października 2023 Autor Opublikowano 31 Października 2023 19 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Aktualizację możesz robić na tym co jest. Jakbyś najpierw zaktualizował, to zapewne nie działałoby deszyfrowanie, więc nie zainstalowałbyś aktualizacji. Dokładnie tak zrobiłem zanim odpisałeś i właśnie tak było xD wgrałem znowu starsze, zaraz wrzucam stable i zobaczę czy safetynet będzie przechodzić
m4ci3k_sz Opublikowano 31 Października 2023 Autor Opublikowano 31 Października 2023 Odpalił się, Satetynet przechodzi, aplikacja maka działa, jest elegancko
Rekomendowane odpowiedzi