Marcin Bida Opublikowano 25 Października 2023 Opublikowano 25 Października 2023 Witam, można jeszcze jakos uzywać Chumury Xiaomi ? Mam Redmi 12C 13 i z tego co czytałem to oni sie wycofali z tego. Jednak chciałbym miec dostęp do innego dysku niż Google. Wiecie 😛 nie ufam Amerykanom a samo AW wprost mówiło że zdarzało im sie cos kasowac niewygodnego:D ( W sensie Amerykanom). Poradzi ktoś cos ? Mam to na tel ale standardowo.. nie ma ikony aplikacji tylko jest na liście.
Matadrox Opublikowano 25 Października 2023 Opublikowano 25 Października 2023 Jak to chmura nie działa? To co, są wybrane modele, na których działa? Bo u mnie normalnie jest dostęp do chmury.Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 25 Października 2023 Opublikowano 25 Października 2023 Wycofali się tylko z synchronizacji zdjęć na globalnych kontach Xiaomi. Reszta funkcji nadal działa. 1
Marcin Bida Opublikowano 26 Października 2023 Autor Opublikowano 26 Października 2023 No to standardowo u mnie nie ma ikony a aplikacja jest jedynie na spisie w ustawieniach. W moim "internecie" narracja była taka, że ta usługa jest wycofywana... Chciałem z tego skorzystać bo materiały mi znikają z dysku google i telefonu. Wgrałem wszystkie filmy z mojego konta na TikTok na dysk Google i wyparowało przecież ...
Matadrox Opublikowano 26 Października 2023 Opublikowano 26 Października 2023 Coś z tym dyskiem od googla musiałeś zrobić nie tak. Osobiście przetrzymuje tam naprawdę sporo materiału, oczywiście szyfrowane wszystko i, w życiu nie zdarzyło się, by choć jeden MB gdzieś umknął. Ale wracając do meritum, chmura xiaomi działa .Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu TapatalkaA samą chmurę ja mam w ustawienia -konto xiaomi - chmura
Rekomendowane odpowiedzi