trofmok Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Witam Apk kontakty wyświetla mi zamiast Moje Grupy informację (bez nazwy), można to jakoś zmienić ?
Arki Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Mam tak samo. U mnie zrobiło się tak po aktualizacji do miui7. Pewnie to poprawią.
trofmok Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Ja mam tak od początku posiadania Nota, jakieś pół roku
foreverfree Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 A u mnie jest ok, wyświetla się-"Moje grupy"
trofmok Opublikowano 5 Października 2015 Autor Opublikowano 5 Października 2015 Witam Przypadkowo rozwiązałem temat z nieprawidłowym wyświetlaniem Otóż jeżeli mamy w opcjach wyświetlanie kontaktów Wyświetlaj nazwy kontaktów - ustawione Najpierw nazwisko to w kontaktach mamy "bez nazwy" i zamiast mój profil imię i nazwisko Wyświetlaj nazwy kontaktów - ustawione Najpierw imię to w kontaktach wyświetla się "Moje grupy" i Mój profil Sprawdzałem na dwóch telefonach i działa jak powyżej Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi