mbinkowski Opublikowano 20 Października 2023 Opublikowano 20 Października 2023 Witam Posiadam xiaomi 12S ultra, odblokowane, z miui polska. Po resecie do ustawien fabrycznych telefon sie nie uruchamia - wisi na ekranie ladowania androida. Prosze o pomoc.
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Października 2023 Opublikowano 20 Października 2023 Reset robiłeś jak? Z Ustawień? Zrób z TWRP.
0 mbinkowski Opublikowano 20 Października 2023 Autor Opublikowano 20 Października 2023 Reset robilem z ustawien. nie jestem w stanie wejsc w tryb recovery (TWRP), mam dwie opcje dostepne po soft resecie : zwis na ladowaniu androida lub fastboot
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Października 2023 Opublikowano 20 Października 2023 To w takim razie zrób reset z fastboota (najlepiej wgrywając ROM od zera).
0 mbinkowski Opublikowano 21 Października 2023 Autor Opublikowano 21 Października 2023 (edytowane) Wgrywanie ROMow nie pomoglo. Brak dostepu do Recovery mnie zastanawial, ale wgrywanie TWRP tez nie pomoglo. Generalnie wszystkie odpowiedzi na fastboocie byly poprawne. Dopiero wpisanie komend w fastboot pomoglo: fastboot erase misc fastboot set_active a Teraz juz wszystko dziala. Dziekuje za pomoc. Prosze o zamkniecie tematu - problem rozwiazany. Ps: polecam wszystkim ktorzy wgrywaja soft na telefony artykul: https://xiaomi.eu/community/threads/installing-a-custom-recovery.67841/ Edytowane 21 Października 2023 przez mbinkowski 1
Pytanie
mbinkowski
Witam
Posiadam xiaomi 12S ultra, odblokowane, z miui polska. Po resecie do ustawien fabrycznych telefon sie nie uruchamia - wisi na ekranie ladowania androida.
Prosze o pomoc.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi