Janus PAK Opublikowano 19 Października 2023 Opublikowano 19 Października 2023 Cześć, szukam telefonu dla żony, obecnie ma Redmin note 8 pro, zastanawiam się nad Xiaomi 13T lub Xiaomi 12. Czy mogę Was prosić o obiektywna ocenę. Pozdrawiam
Rafał P Opublikowano 5 Listopada 2023 Opublikowano 5 Listopada 2023 Witam używam od 3 dni Xioami 13t Pro i powiem tak jest spoko mediatek najnowszy daje radę fon chodzi bardzo szybko.
ultimate Opublikowano 5 Listopada 2023 Opublikowano 5 Listopada 2023 Ja od 2 tygodni i jestem bardzo zadowolony ale po zmianie ROMu. Jestem po przesiadce z Huawei p30 pro
DarkM Opublikowano 6 Listopada 2023 Opublikowano 6 Listopada 2023 21 godzin temu, ultimate napisał(a): Ja od 2 tygodni i jestem bardzo zadowolony ale po zmianie ROMu. Jestem po przesiadce z Huawei p30 pro Na jaki ROM zminiłeś?
ultimate Opublikowano 6 Listopada 2023 Opublikowano 6 Listopada 2023 41 minut temu, DarkM napisał(a): Na jaki ROM zminiłeś?
Rafullo Opublikowano 8 Listopada 2023 Opublikowano 8 Listopada 2023 W dniu 6.11.2023 o 18:50, ultimate napisał(a): Jakie są różnice między tym co wrzuciłeś a EU?
ultimate Opublikowano 8 Listopada 2023 Opublikowano 8 Listopada 2023 Godzinę temu, Rafullo napisał(a): Jakie są różnice między tym co wrzuciłeś a EU? Ja ze względu na pracę potrzebowałem Indonezję by mieć nagrywanie rozmów.. . Inaczej nie był bym w stanie zapamiętać 😁 Jedyna zmiana na minus jaką dostrzegłem to krzaczki w dialerze obok cyfr 🤷🏼♂️
Rekomendowane odpowiedzi