SebaRoz Opublikowano 14 Października 2023 Opublikowano 14 Października 2023 Powiedzcie, czy ktoś się spotkał z taką sytuacją: opaska pokazuje np.: 590 kroków, a aplikacja Samsung health (telefon Samsung) - opaska sparowana z tym telefonem. Opaska na ręku, telefon w kieszeni. Równolegle inny smartwatch 1250. To jeden z przykładów - praktycznie za każdym razem porównując ilość kroków, to co pokazuje Mi Band 8 to około 1/2 w porównaniu z innymi urządzeniami. Tak było zarówno na sofcie CH, jak i na najnowszym global.
Dzoanna Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Też to zauważyłam u siebie w Smart Band 8 Pro. Muszę zrobić kilkanascie kroków ciągiem,żeby zliczyło. Jak się zatrzymam za szybko, to już tych kroków mi nie dolicza wcale. Takich domowych kroków od blatu do blatu, od pokoju do pokoju w ogóle nie zlicza. W pracy z biurka do szafy i spowrotem to samo. Bez sensu totalnie. Nałażę się caly dzień, a na koniec dnia ledwo przekraczam 4tys kroków. Mi band 5 za takie dni zliczał min 6tys.
Netoper Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Zerknij w ustawieniach danego treningu czy nie masz zaznaczonej opcji:Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi