Bloodaxis Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jak w tytule taką właśnie dostaje informację gdy chcę użyć mikrofonu. Jedyną aplikacją w której mikrofon się uruchamia i działa poprawnie jest tłumacz google. Czy ktoś spotkał się już z tym problemem? Jeśli tak i go rozwiązał to byłbym niezmiernie wdzięczny za pomoc Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Może w uprawnieniach aplikacji masz niedozwolone?
Bloodaxis Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Faktycznie google nie miało uprawnień. Włączyłem je ale problem pozostał. Dzięki za pomoc. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
Bloodaxis Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Problem rozwiązany. Należało zmienić ustawienia nie tylko pojedyńczych aplikacji ale całego google czego wcześniej mnie zrobiłem. Przepraszam i dziekuje. Życzę wszystkim takich problemów. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi