Nazyr Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witam. Od tygodnia jestem coraz mniej szczęśliwym posiadaczem Mi Note Pro, a wszystko przez dual sim. W poprzednim telefonie Honor 6+ dual sim banglał aż miło. Tutaj jest inaczej. Kiedy rozmawiam na jednej karcie sim, na drugą nie idzie się dodzwonić (abonent czasowo niedostępny). Nie otrzymuję żadnego sygnału, powiadomienia o przychodzącej rozmowie. Niby oba telefony mają dual stand by, więc powinno działać tak samo. Ktoś ma podobnie, bo w tej sytuacji posiadanie takiego telefonu mija się z celem. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
Numb Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Żaden telefon Xiaomi nie ma aktywnego dual sim, w momencie rozmowy na jednym drugi jest wyłączony.
Nazyr Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dziwne to troche. W jednym wątku ktoś się wypowiadał, że niby dwie działają na raz. Myślałem, że to może kwestia ustawień. Swoją drogą honor 6+, którego posiadam, według specyfikacji również ma dual stand-by, a tam działa to wyśmienicie. W każdym razie dzięki za odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi