Marcin Bida Opublikowano 2 Października 2023 Opublikowano 2 Października 2023 Dzień Dobry, Zastanawiam sie czy jest może jakaś aplikacja do monitoringu. Obecnie używam AlfredCamery w taki sposób, że ustawiam stary telefon i on sobie obserwuje jednak jeśli jest awaria prądu to pada router a razenim z nim WiFi. W tym czasie może sie wydażyć wszystko a i tak nie przyjdzie powiadomienie. Jest coś może lepszego ? Co powiadomi o utracie zasięgu ? Albo będzie rejestrować ruch nawet bez wi-fi a juz po połączeniu wyśle powiadomienie i nagranie?
Netoper Opublikowano 2 Października 2023 Opublikowano 2 Października 2023 Wsadź do telefonu kartę sim i jak zniknie sygnał wifi to się przełączy na dane komórkowe.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
adam_broda Opublikowano 3 Października 2023 Opublikowano 3 Października 2023 20 godzin temu, Netoper napisał(a): Wsadź do telefonu kartę sim i jak zniknie sygnał wifi to się przełączy na dane komórkowe. Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka Aero2 zadziała?
Netoper Opublikowano 3 Października 2023 Opublikowano 3 Października 2023 Jeśli chodzi o te darmowe to może być problem z captcha Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka 1
Marcin Bida Opublikowano 3 Października 2023 Autor Opublikowano 3 Października 2023 To nie jest takie głupie wkładać sima do tel z routera jednak jak coś będę mieć na wi fi to padnie Dzieki ! na wolnej chwili przejrze co jest dostępne
Rekomendowane odpowiedzi