Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej, pytanie.
Kiedyś miałem redmi note 7 i mogłem tam ustawić panel informacyjny do którego mogłem dostać się przesuwając karty na ekranie głównym. Teraz mam Mi 11 lite i takiej opcji nie mam nie moge w żaden sposób tego ustawić. Szukałem w necie ale nie znalazłem odpowiedzi pomocy.
Ktoś coś wie w jaki sposób to ustawić?

https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comments/12aua3e/why_i_cant_access_the_app_vault_with_swipe_to_the/?utm_source=share&utm_medium=mweb

Edytowane przez Milak79
Opublikowano

no chyba nie ma czegoś takiego o czym piszesz - jest tylko panel sterowania i w nim przybornik ... no i jeszcze tzw. pasek boczny - tam są w szczególności dodatkowe opcje dla gier i video

Opublikowano
2 godziny temu, Milak79 napisał(a):

Hej, pytanie.
Kiedyś miałem redmi note 7 i mogłem tam ustawić panel informacyjny do którego mogłem dostać się przesuwając karty na ekranie głównym. Teraz mam Mi 11 lite i takiej opcji nie mam nie moge w żaden sposób tego ustawić. Szukałem w necie ale nie znalazłem odpowiedzi pomocy.
Ktoś coś wie w jaki sposób to ustawić?

https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comments/12aua3e/why_i_cant_access_the_app_vault_with_swipe_to_the/?utm_source=share&utm_medium=mweb

Nie wiem czy chodzi Ci dokładnie o to ale w moim Mi 11 lite  ta opcja nazywa się "tryb asystenta " i jest w ustawieniach

Opublikowano
58 minut temu, san napisał(a):

Nie wiem czy chodzi Ci dokładnie o to ale w moim Mi 11 lite  ta opcja nazywa się "tryb asystenta " i jest w ustawieniach

tak - jest - ja u siebie to wywaliłem w ogóle 🙃 przez debloata ... mam ustawiony Discover od Googla 

Opublikowano (edytowane)

A da się jakoś ustawić app value filmik jest w linku przy pytaniu i tam tak samo jak ta osoba nie mogę ustawić app value bądź 

Screenshot_2023-10-01-22-21-41-578_com.miui.home-edit.jpg

Edytowane przez Milak79