_mark_andrew_ Opublikowano 15 Września 2023 Opublikowano 15 Września 2023 Witam. Niestety od wczoraj nie da się wykonać pomiarów na moim zegarku. Czujnik nie działa prawidłowo. Za każdym razem gdy chcę wykonać jakikolwiek pomiar, pokazuje mi się komunikat "Załóż poprawnie przy pomiarze" z instrukcją. Zegarek jest założony poprawnie i czujnik jest czysty. Do tej pory nie występował żaden problem lecz teraz zegarek nie rejestruje nawet snu czy tętna. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? Wcześniej wystarczyło lekko przetrzeć czymś czujnik pod spodem i zegarek działał prawidłowo. Przywróciłem ustawienia fabryczne, resetowałem, nie pomogło. Zegarek wykonuje jeden pomiar po uruchomieniu a potem każda kolejna próba jest z komunikatem "załóż poprawnie". Czy powinienem go reklamować? Mam go trochę ponad rok. Czy może da się to jakoś naprawić?
jarek882 Opublikowano 23 Lipca 2024 Opublikowano 23 Lipca 2024 W dniu 15.09.2023 o 10:10, _mark_andrew_ napisał(a): Witam. Niestety od wczoraj nie da się wykonać pomiarów na moim zegarku. Czujnik nie działa prawidłowo. Za każdym razem gdy chcę wykonać jakikolwiek pomiar, pokazuje mi się komunikat "Załóż poprawnie przy pomiarze" z instrukcją. Zegarek jest założony poprawnie i czujnik jest czysty. Do tej pory nie występował żaden problem lecz teraz zegarek nie rejestruje nawet snu czy tętna. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? Wcześniej wystarczyło lekko przetrzeć czymś czujnik pod spodem i zegarek działał prawidłowo. Przywróciłem ustawienia fabryczne, resetowałem, nie pomogło. Zegarek wykonuje jeden pomiar po uruchomieniu a potem każda kolejna próba jest z komunikatem "załóż poprawnie". Czy powinienem go reklamować? Mam go trochę ponad rok. Czy może da się to jakoś naprawić? Witam. Udało się naprawić zegarek? Mam ten sam problem.. Zegarek raptem mam 3 miesiące
Rekomendowane odpowiedzi