pietros Opublikowano 14 Września 2023 Opublikowano 14 Września 2023 Hej, jakiś czas temu narzeczona zaktualizowała system na swoim RN 8T i od tego czasu telefon z dnia na dzień zamula coraz mocniej. Czasami nie da się go już używać, np. zrobić normalnie kilku zdjęć pod rząd. Wiem, że to już stary telefon ale podpowiedzcie proszę jaką pewną w działaniu wersję systemu mogę zainstalować, żeby go uratować? Obecnie na urządzeniu jest: MIUI Global 12.5.5 Stabilna 12.5.5.0 (RCXEUXM) Wersja Android 11 RKQ1.201004.002
marivs1 Opublikowano 20 Września 2023 Opublikowano 20 Września 2023 Masz wersję global europa, wiem bo też taką miałem jak telefon wrócił z serwisu. Strasznie dużo reklam pojawia się w systemie. Zmieniłem na global 12.5.6.0(RCXMIXM) i jest lepiej, bardziej żwawy jest.Jednak największą szybkość miałem na Pixel Experience Plus - przełączanie pomiędzy kartami niemal jak we flagowcu gdzie w miui ubijał i odświeżał aplikacje. Z aparatem trzeba się pobawić i dobrze ustawić Gcam, u mnie nie zawsze łapał ostrość na tym co chciałem. Nocne zdjęcia robił lepsze niż oryginał a w dziennych było widać więcej detali. Płatności NFC blik działały błyskawicznie, na OEM myśli co ma zrobić i czasami za 3 razem puści płatność.Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
muzior Opublikowano 21 Września 2023 Opublikowano 21 Września 2023 Ja zostałem przy 10tce i nic nie zamula. Poza tym działa nagrywanie rozmów
kamillo-28 Opublikowano 27 Września 2023 Opublikowano 27 Września 2023 Jest możliwość cofnięcia telefonu do starszego oprogramowania? Ostatnio telefon zaktualizował mi się do MIUI 11, w sumie dziwne, że tak późno skoro aktualizacje były włączone i dziwne, że nie do MIUI 12.
marivs1 Opublikowano 27 Września 2023 Opublikowano 27 Września 2023 Cofnąć a raczej wgrać starszą wersję można przy pomocy miflash, czyści przy tym telefon do zera.Aktualizacje wykonuje w kolejności. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi