Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Już dawno temu przerobiłem pierwszą wersje m365tki na wersje z wyświetlaczem z PRO. Wszystko działało pięknie dopóki nie zachciało mi się dziś modyfikować firmware. Przez to ze to PRO ale nie pro pochrzaniłem firmware'y i hulajnoga odmówila posłuszeństwa. BLE działa, wiec uwaliłem DRV. Chce go sflashować przez STLINK, ale do tego wymagany jest serial number. Niestety przez lata naklejka z SN odpadła... Apki niby łaczą się z hulajnogą, ale brak jest chyba komunikacji BLE z pozostałymi modułami bo nie wyswietla żadnych danych.

Jest jakaś opcja przywrócić m365 do życia.

Dzięki z góry za pomoc.

Opublikowano

Najlepiej jest używać oryginalnego numeru seryjnego, więc spróbuj znaleźć swój numer. Naklejka z SN jest w czterech miejscach: na kontrolerze, w  środku komory  na baterię, na zewnątrz z boku na ramie pojazdu oraz na pudełku. Sprawdź czy nie masz jakiś screenów z jakiś aplikacji tam też występuje. Co do flashowania przez stlink modułu DRV, możesz użyć losowego numeru seryjnego, byle by był w odpowiednim formacie, to jest numer przypisywany podczas fabrycznego flashowania pojazdu i można go zmienić do czego nie zachęcam. Zupełnie inna kwestia to UUID mikroprocesora, który jest niezmienny