Analityczny Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 (edytowane) Witajcie. Czy ktoś z was wie jak w miui 14 na telefonie Xiaomi mi11, ustawić różne dźwięki połączeń i SMS dla dwóch kart SIM ? W zaśmieconej aplikacji motywy nie można. Z pozycji ustawienia również. Edytowane 22 Sierpnia 2023 przez Analityczny
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Nie w MIUI ale na Evolution X dla tego modelu: Evolution X (evolution-x.org) Znajdziesz w ustawieniach w zakładce Dźwięk i wibracje. Możesz ustawić domyślnie dla karty SIM1 i osobno dla SIM2. A oprócz tego spersonalizowane dzwonki dla określonych kontaktów.
Analityczny Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2023 8 godzin temu, WD40 napisał(a): Nie w MIUI ale na Evolution X dla tego modelu: Evolution X (evolution-x.org) Znajdziesz w ustawieniach w zakładce Dźwięk i wibracje. Możesz ustawić domyślnie dla karty SIM1 i osobno dla SIM2. A oprócz tego spersonalizowane dzwonki dla określonych kontaktów. Bardzo dziękuję za odpowiedź. Czy tym romem mogę zablokować botloadera? Telefon pracuje m.in jako terminal płatniczy i nie może być odblokowany.
Kacper Skrzypek Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Nie możesz. Bootloader może być zablokowany tylko na ROM-ie Global/China w zależności od tego, jaką masz wersję telefonu.
Analityczny Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2023 19 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Nie możesz. Bootloader może być zablokowany tylko na ROM-ie Global/China w zależności od tego, jaką masz wersję telefonu. Dziękuję. Temat do zamknięcia.
qwedcxzas Opublikowano 13 Czerwca 2024 Opublikowano 13 Czerwca 2024 Cześć Dwa dni szukałem, ale na moim Poco x6 pro 5g ( z pudełka Android 14 + HyperOS) da się to zrobić ! W "zaśmieconej" aplikacji motywy znalazłem w końcu tą opcję. Ustawienia --> Dźwięki i wibracje --> kafelek Dzwonek (przekieruje do aplikacji motywy) --> Na dole są 3 zakładki, pierwsza przypominająca domek druga zakładkę i 3 taki okrąg. Klikamy okrąg --> Kafelek Dzwonki --> w pozycji moje dzwonki dodajemy dwa różne i przy potwierdzaniu możemy wybrać dwa osobne dla różnych kart sim Strasznie to schowali.... 1
rozcally59479 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Cześć! Aby ustawić różne dzwonki i dźwięki SMS dla 2 kart SIM w MIUI 14: - Wybierz Ustawienia > Dźwięk i wibracje > Dzwonek połączenia, wybierz osobne dzwonki dla SIM 1 i SIM 2. - Przejdź do aplikacji Wiadomości > Ustawienia > Dźwięk powiadomienia i wybierz osobny dźwięk powiadomienia dla każdej karty SIM. Jeśli nie widzisz tej opcji, możesz skorzystać z aplikacji innej firmy, takiej jak Textra SMS.
Rekomendowane odpowiedzi