Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie. Czy ktoś z was wie jak w  miui 14 na telefonie  Xiaomi mi11, ustawić różne dźwięki połączeń i SMS dla dwóch kart SIM ? W zaśmieconej aplikacji motywy nie można. Z pozycji ustawienia również.

Edytowane przez Analityczny
Opublikowano

Nie w MIUI ale na Evolution X dla tego modelu:

Evolution X (evolution-x.org)

Znajdziesz w ustawieniach w zakładce Dźwięk i wibracje.

Możesz ustawić domyślnie dla karty SIM1 i osobno dla SIM2.

A oprócz tego spersonalizowane dzwonki dla określonych kontaktów.

Opublikowano
8 godzin temu, WD40 napisał(a):

Nie w MIUI ale na Evolution X dla tego modelu:

Evolution X (evolution-x.org)

Znajdziesz w ustawieniach w zakładce Dźwięk i wibracje.

Możesz ustawić domyślnie dla karty SIM1 i osobno dla SIM2.

A oprócz tego spersonalizowane dzwonki dla określonych kontaktów.

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Czy tym romem mogę zablokować botloadera? Telefon pracuje m.in jako terminal płatniczy i nie może być odblokowany.

Opublikowano
19 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Nie możesz. Bootloader może być zablokowany tylko na ROM-ie Global/China w zależności od tego, jaką masz wersję telefonu.

Dziękuję. Temat do zamknięcia.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć

Dwa dni szukałem, ale na moim Poco x6 pro 5g ( z pudełka Android 14 + HyperOS) da się to zrobić ! :) W "zaśmieconej" aplikacji motywy znalazłem w końcu tą opcję.

Ustawienia --> Dźwięki i wibracje --> kafelek Dzwonek (przekieruje do aplikacji motywy) --> Na dole są 3 zakładki, pierwsza przypominająca domek druga zakładkę i 3 taki okrąg. Klikamy okrąg --> Kafelek Dzwonki --> w pozycji moje dzwonki dodajemy dwa różne i przy potwierdzaniu możemy wybrać dwa osobne dla różnych kart sim :) Strasznie to schowali....

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• Thanks 1
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć!
Aby ustawić różne dzwonki i dźwięki SMS dla 2 kart SIM w MIUI 14:

- Wybierz Ustawienia > Dźwięk i wibracje > Dzwonek połączenia, wybierz osobne dzwonki dla SIM 1 i SIM 2.
- Przejdź do aplikacji Wiadomości > Ustawienia > Dźwięk powiadomienia i wybierz osobny dźwięk powiadomienia dla każdej karty SIM.
Jeśli nie widzisz tej opcji, możesz skorzystać z aplikacji innej firmy, takiej jak Textra SMS.