Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Z uwagi na to, że stockowa aplikacja aparatu jest jaka jest postanowiłem zainstalować Gcam w wersji MGC_8.9.097_A11_V2_ENG. Trochę mnie zdziwiło, że nie ma do niej żadnego pliku z configiem.xml. Używacie Gcam? Robił ktoś może jakieś porównanie wersji.
MariiFit Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Zawsze miałam chyba Nikitę z telegramu joyuese.Zależało mi na astrofotografii.Bardzo ładnie to wychodziło Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Widzę, że ostatni wpis na Telegramie dotyczy wersji NG Cam 7.4 z czerwca 2020 roku. Troszkę to leciwe. Jak wymienię osłonę obiektywów, to przetestuję nowsze wersje Gcam.
MariiFit Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Wypróbuj GCam 7.4 (v2) tigr z githubBędziesz zadowolony. + AstrofotografiaWysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 A masz może linka? Ja znalazłem tylko Tigr GCam APKs - Google Camera Port (celsoazevedo.com) Astrofotografia na takim smartfonie to raczej dla śmiechu. Mam porównanie do kilku innych sprzętów typu: Motorola, Samsung, Realme i w takim towarzystwie Redmi wypada delikatnie mówiąc słabo. Tym bardziej, że nie astrofotografii oczekuję a dobrej ostrości, naturalnej głębi, naturalnej kolorystyki i kontrastu.
MariiFit Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-tigr-05/#google_vignetteMam to Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
MariiFit Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Reszta w modowanej aplikacji lightroom.Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi