Matte0s Opublikowano 27 Lipca 2023 Opublikowano 27 Lipca 2023 Dzień dobry, Posiadam produkt Xiaomi Mi Robot Vaccum-Mop 2 Pro. Do dnia wczorajszego działał stabilnie na wersji 4.3.3._0048, pojawiła się nowa aktualizacja, którą wykonałem, tj.: 4.3.3._0051 i po aktualizacji zaczął się problem - urządzenie nie działa tak, jak powinno. Żadna z map nie chce się załadować, zresetowałem mapy, utworzył nową, z tym że mapa nie wyświetla się w głównym widoku interfejsu, a po wejściu na mapę (lista map) widok długo się ładuje + pojawia się informacja "Słabe połączenie z siecią, spróbuj ponownie później". Czy mogę prosić o pomoc? Czy mogę jakoś przywrócić tą poprzednią wersję? Dziękuję z góry za odp. Pozdrawiam.
Karolina Nowakowska Opublikowano 28 Lipca 2023 Opublikowano 28 Lipca 2023 Ooo chyba coś jest na rzeczy, bo fakt początkowo chciałam pobrać, ale wywalało że nie udało się zainstalować i teraz chyba dobrze że się nie udało.
Matte0s Opublikowano 31 Lipca 2023 Autor Opublikowano 31 Lipca 2023 Pytanie, czy jakoś można wrócić do poprzedniej wersji?
Monika Kubrycz Opublikowano 12 Czerwca 2024 Opublikowano 12 Czerwca 2024 Czy udało Ci się rozwiązać jakoś ten problem? Mam aktualnie dokładnie to samo.
Rekomendowane odpowiedzi