Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ciekawe ... akurat korzystam i z mxplayera i z VLC - zero problemów 🙃 otwierają się pliki i klikając na video - otwórz za pomocą - jak i wczytywane bezpośrednio w apkach ... ps. też robiłem aktualizacje z 13 na 14 - nie instalowałem 14 przez wipe data

Edytowane przez Master
Opublikowano
ciekawe ... akurat korzystam i z mxplayera i z VLC - zero problemów otwierają się pliki i klikając na video - otwórz za pomocą - jak i wczytywane bezpośrednio w apkach ... ps. też robiłem aktualizacje z 13 na 14 - nie instalowałem 14 przez wipe data
Czy mógłbym Cię poprosić o sprawdzenie tego problemu z poziomu aplikacji X-plore?

Wysłane z mojego 22081212UG przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, dzik napisał(a):

Czy mógłbym Cię poprosić o sprawdzenie tego problemu z poziomu aplikacji X-plore?

Wysłane z mojego 22081212UG przy użyciu Tapatalka

zainstalowałem - rozumiem że chodzi Ci o ten manager plików? tam uruchamia video chyba w jakimś swoim odtwarzaczu? działa oki ...

ps. jak dam otwórz za pomocą i wybiorę np VLC to prosi o zgodę na uruchomienie i odpala też bezproblemowo ...

Screenshot_2023-07-26-21-39-44-388_com.lonelycatgames.Xplore.jpg

Edytowane przez Master
  • Like 1
Opublikowano
12 godzin temu, Master napisał(a):

zainstalowałem - rozumiem że chodzi Ci o ten manager plików? tam uruchamia video chyba w jakimś swoim odtwarzaczu? działa oki ...

ps. jak dam otwórz za pomocą i wybiorę np VLC to prosi o zgodę na uruchomienie i odpala też bezproblemowo ...

Screenshot_2023-07-26-21-39-44-388_com.lonelycatgames.Xplore.jpg

Ok. dzieki wielkie. Nie do konca rozumiem co bylo przyczyna ale wyczyscilem ponownie pamiec podreczna aplikacji X-Plore i zaczelo dzialac... Mozna temat zamknac

Opublikowano
Godzinę temu, dzik napisał(a):

Ok. dzieki wielkie. Nie do konca rozumiem co bylo przyczyna ale wyczyscilem ponownie pamiec podreczna aplikacji X-Plore i zaczelo dzialac... Mozna temat zamknac

luks :) czyszczenie tej pamięci to zawsze od tego trzeba zaczynać - często pomaga - pozdrawiam ps. całkiem fajna ta apka - może się przydać ...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak nawiasem, po wyczyszczeniu (jak wspomnialem) drugi raz cachu zaczeło działać normalnie az do dzisiaj (11.08.2023) :P

Jestem bardzo ciekawy co jest tego przyczyną ze co jakiś czas muszę usuwac cache i przywracać ustawienia aplikacji X-plore.