dzik Opublikowano 24 Lipca 2023 Opublikowano 24 Lipca 2023 Hej Po aktualizacji mojego 12t pro z MIUI13 do MIUI14 nie moge uzywac odtwarzaczy typu MXplayer, VLC. Wczesniej wszystko dzialalo bezproblemowo. Video z pokazaniem problemu
Master Opublikowano 26 Lipca 2023 Opublikowano 26 Lipca 2023 (edytowane) ciekawe ... akurat korzystam i z mxplayera i z VLC - zero problemów 🙃 otwierają się pliki i klikając na video - otwórz za pomocą - jak i wczytywane bezpośrednio w apkach ... ps. też robiłem aktualizacje z 13 na 14 - nie instalowałem 14 przez wipe data Edytowane 26 Lipca 2023 przez Master
dzik Opublikowano 26 Lipca 2023 Autor Opublikowano 26 Lipca 2023 ciekawe ... akurat korzystam i z mxplayera i z VLC - zero problemów otwierają się pliki i klikając na video - otwórz za pomocą - jak i wczytywane bezpośrednio w apkach ... ps. też robiłem aktualizacje z 13 na 14 - nie instalowałem 14 przez wipe dataCzy mógłbym Cię poprosić o sprawdzenie tego problemu z poziomu aplikacji X-plore?Wysłane z mojego 22081212UG przy użyciu Tapatalka
Master Opublikowano 26 Lipca 2023 Opublikowano 26 Lipca 2023 (edytowane) 2 godziny temu, dzik napisał(a): Czy mógłbym Cię poprosić o sprawdzenie tego problemu z poziomu aplikacji X-plore? Wysłane z mojego 22081212UG przy użyciu Tapatalka zainstalowałem - rozumiem że chodzi Ci o ten manager plików? tam uruchamia video chyba w jakimś swoim odtwarzaczu? działa oki ... ps. jak dam otwórz za pomocą i wybiorę np VLC to prosi o zgodę na uruchomienie i odpala też bezproblemowo ... Edytowane 26 Lipca 2023 przez Master 1
dzik Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Opublikowano 27 Lipca 2023 12 godzin temu, Master napisał(a): zainstalowałem - rozumiem że chodzi Ci o ten manager plików? tam uruchamia video chyba w jakimś swoim odtwarzaczu? działa oki ... ps. jak dam otwórz za pomocą i wybiorę np VLC to prosi o zgodę na uruchomienie i odpala też bezproblemowo ... Ok. dzieki wielkie. Nie do konca rozumiem co bylo przyczyna ale wyczyscilem ponownie pamiec podreczna aplikacji X-Plore i zaczelo dzialac... Mozna temat zamknac
Master Opublikowano 27 Lipca 2023 Opublikowano 27 Lipca 2023 Godzinę temu, dzik napisał(a): Ok. dzieki wielkie. Nie do konca rozumiem co bylo przyczyna ale wyczyscilem ponownie pamiec podreczna aplikacji X-Plore i zaczelo dzialac... Mozna temat zamknac luks czyszczenie tej pamięci to zawsze od tego trzeba zaczynać - często pomaga - pozdrawiam ps. całkiem fajna ta apka - może się przydać ...
dzik Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Tak nawiasem, po wyczyszczeniu (jak wspomnialem) drugi raz cachu zaczeło działać normalnie az do dzisiaj (11.08.2023) Jestem bardzo ciekawy co jest tego przyczyną ze co jakiś czas muszę usuwac cache i przywracać ustawienia aplikacji X-plore.
Rekomendowane odpowiedzi