Pawel P Opublikowano 20 Lipca 2023 Opublikowano 20 Lipca 2023 Witam wszystkich otóż prawdopodobnie odkąd zrobiłem aktualizacje miui z 12.5 na 13 wzwyż mam problem z powiadomieniami przychodzą z mega opóźnień lub wcale po odpaleniu Messengera czy innej aplikacji przychodzi wielka fala powiadomień, spotkał się ktoś z takim problemem? próbowałem już z oszczędzaniem baterii itp ale nie pomaga, myślę nad cofnięciem aktualizacji ale czekam na waszą opinie.
Netoper Opublikowano 21 Lipca 2023 Opublikowano 21 Lipca 2023 Zobacz czy nie masz przypadkiem załączonych adaptacyjnych powiadomień, ma być jak na screenieWysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
adrian.adrian93 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 W innym modelu ale mam to samo. Najgorzej jak ktoś próbuje dzwonić np na Whatsapp to nigdy sie nie dodzwoni dopoki nie odpale aplikacji by zobaczyc nowe powiadomienia
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 W dniu 20.07.2023 o 11:00, Pawel P napisał(a): Witam wszystkich otóż prawdopodobnie odkąd zrobiłem aktualizacje miui z 12.5 na 13 wzwyż mam problem z powiadomieniami przychodzą z mega opóźnień lub wcale po odpaleniu Messengera czy innej aplikacji przychodzi wielka fala powiadomień, spotkał się ktoś z takim problemem? próbowałem już z oszczędzaniem baterii itp ale nie pomaga, myślę nad cofnięciem aktualizacji ale czekam na waszą opinie. Też tak miałem na stocku. Nawet całkowite zerowanie z wgrywaniem ROM-u Global nie pomogło. Na Custom ROM-ach nie ma tego problemu.
Rekomendowane odpowiedzi