Kluska Opublikowano 21 Czerwca 2023 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Właśnie zauważyłem, że jak zrobię zdjęcie np w aplikacji WhatsApp, Messenger, SMS i wyślę, to dane zdjęcie zostaje w galerii. Czy da się jakoś to wyłączyć, jest to bardzo irytujące
erem Opublikowano 21 Czerwca 2023 Opublikowano 21 Czerwca 2023 W ustawieniach poszczególnej aplikacji. Np w Messenger: ustawienia/zdjęcia i multimedia/
Kluska Opublikowano 22 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2023 A co z SMS (od Google) oraz Whatsapp
michal01 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Opublikowano 23 Czerwca 2023 W dniu 21.06.2023 o 13:29, Kluska napisał(a): Właśnie zauważyłem, że jak zrobię zdjęcie np w aplikacji WhatsApp, Messenger, SMS i wyślę, to dane zdjęcie zostaje w galerii. Czy da się jakoś to wyłączyć, jest to bardzo irytujące W albumie zmień na dole na aparat, będą zdjęcia tylko z aparatu, jak masz wszystkie to widzisz wszystkie zdjęcia.
Kluska Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2023 Ale to jest połowiczne rozwiązanie problemu.Dla mnie trochę nieracjonalne aby każde zdjęcie które jest zrobione było zapisane.Te z aparatu rozumiem, ale z aplikacji, robię zdjęcie i wysyłam, nie potrzebuje go w pamięci.Wysłane z mojego 2211133G przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 28 Czerwca 2023 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Żeby coś wysłać musi się to znajdować na fonie, co innego jak robisz poleceniem przekaż (o ile dana aplikacja ma taką funkcję)Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi