Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dawnych czasach telefonów stacjonarnych aparaty Panasonic - w przypadku zajętego numeru, posiadały funkcję samodzielnego podejmowania prób nawiązania połączenia przez określony czas lub do uzyskania połączenia. Czy jest jakaś aplikacja dla POCO X5 Pro z podobną funkcją?

Opublikowano

A przypadkiem nie ma takiego ustawienia w samej apce telefon?
Wybierz ponownie jeśli zajęte,
czy coś w tym stylu.

Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dokładnie jest taka opcja w ustawieniach. Ponowne wybieranie.( ponów automatycznie próby łączenia z niepołączonym numerem )

Opublikowano

Przed założeniem postu dokładnie sprawdziłem swój telefon pod kątem ustawień mogących być przydatnymi. Niczego takiego nie znalazłem. Opcji wskazanych przez Was nie ma w moim telefonie w ustawieniach aplikacji Telefon (Google wersja 16..536237016)

Opublikowano (edytowane)

w wyszukiwaniu powinno się tak wyświetlić jak w załączeniu ... tak wygląda to na wersji miui polska ... chyba że masz globala ... to może nie ma tej funkcjonalności ... więc zostają dwie opcje - przejść na miui polska (stabilna lub dev beta) albo szukać właśnie alternatywnej apki ...

Screenshot_2023-06-21-16-17-48-116_com.android.settings.jpg

Edytowane przez Master
Opublikowano (edytowane)

Wersja a i owszem, Global. 14.0.1. Nie chcę zmieniać softu więc pozostaje apka. I dlatego powstał ten post...

Edytowane przez pioszczep
Opublikowano
4 minuty temu, pioszczep napisał(a):

Wersja a i owszem, Global. 14.0.1. Nie chcę zmieniać softu więc pozostaje apka. I dlatego powstał ten post...

daj znać jak znajdziesz jakaś fajną - może się przydać takie info ... powodzenia!