kubinsiu Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 zdecydowałem się na zakup, ostatnia decyzja do podjęcia to czy brać bambusowego czy szklanego? wiem że to kwestia gustu, ale bardziej pytam o uzytkowanie, czy ktoś mial doświadczenie z obydwoma ? wiem ze acid napisal ze szklo sie strasznie slizga. czy ktos mial podobne doswiadczenie ze swoim note ? wyslizguje wam sie z ręki? dla mnie trochę bambus wygląda jak tania tapeta jak to wygląda na żywo? wygląda premium? czy kiczowato? no i czy to naturalny bambus czy plastik ?
lupuses Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Z reki moze nie ale ze stołu/półki zdazylo się ze dwa razy. Wydaje ci sie ze lezy bezpiecznie na książkach a on nagle fru 1
Lech100 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 A może kupić szkło i plecki bambusowe i sobie wymieniać?
kulig007 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 No to już sam sobie odpowiedz, czy finansowo Ci się opłaci. Masz luźną gotówkę, to zawsze możesz i 3 różne panele kupić Mi4 / sMIUI / Tapatalk
Gość zydowsky Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 Kupiłem bambusowe plecki, i jestem bardzo zadowolony polecam wszystkim niezdecydowanym. Lepszy chywyt, nietuzinkowy wygląd. Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka
boober Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 Kupiłem bambusowe plecki, i jestem bardzo zadowolony polecam wszystkim niezdecydowanym. Lepszy chywyt, nietuzinkowy wygląd. Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Gdzie kupiłeś, można link?
OleekG Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 Ja mam z bambusem i powiem szczerze ze tez sie slizga... Pozdrawiam
Artur Zaborowski Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) miałem szkło i kupiłem bamboo...bo ze 3 razy sam mi zjechał z biurka!!! bamboo jest spoko. Gdzie kupiłeś, można link? Gdzie kupiłeś, można link? http://www.aliexpress.com/item/Original-Back-Battery-Cover-for-Xiaomi-Mi-Note-Pro-5-7-Bangkok-Bamboo-Housing-Door-Replacement/32314765784.html Edytowane 2 Października 2015 przez Artur Zaborowski
Houston11 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Widzieliście może jakieś plecki z ciemnego drewna do czarnego MiNote? Jasny bambus do czarnego nie pasuje...
Rekomendowane odpowiedzi