Alutka123 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Cześć Szukam pomocy , jakiś czas temu kupiłam telefon Xiaomi 11 pro . okazało się że mój partner w jakiś sposób ma dostęp ze swojego telefonu, widzi wszystko co dzieje się w moim. Szukałam czy mam aplikacje zainstalowaną, tryb śledzenia ale nic takiego nie znalazłam więc postanowiłam że podpytam czy jest to w ogóle możliwe?
brawo Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 26 minut temu, Alutka123 napisał(a): widzi wszystko co dzieje się w moim Co ten szyfr oznacza?
Alutka123 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2023 Widzi moje wiadomości, aplikacje
brawo Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 (edytowane) Może ma dostęp do chmury? A ten telefon ma ustawione robienie wszelkich kopii w chmurze. Edytowane 5 Czerwca 2023 przez brawo
Alutka123 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2023 Nie jest na bieżąco zapisywane, ale też nie zna hasla np do messangera itp
brawo Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 W chmurze nie są potrzebne hasła. Samo hasło do chmury jest hasłem Ale jak jest z messengerem to nie wiem.
Alutka123 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2023 Kiedyś coś napomknął o kontroli rodzicielskiej.. ale do tego chyba musi być aplikacja
brawo Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Jest w telefonie, ale ja nie korzystam z tego.
Alutka123 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2023 A czy całkowity reset telefonu powinien pomóc ?
brawo Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Nie wiem. Ja nie korzystam z tego i nie korzystałem.
Netoper Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 A czy całkowity reset telefonu powinien pomóc ?Jeśli faktycznie coś Ci zainstalował śledzącego i to ukrył no to reset do fabrycznych przywróci telefon jakby z fabryki wyszedł.Co do MSG, może zna Twoje dane do logowania... Zmień hasło i/lub partneraWysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi