Doober Opublikowano 19 Maja 2023 Opublikowano 19 Maja 2023 Cześć, szukałem podobnego tematu i nie znalazłem odpowiedzi. Problem dotyczy "Panelu informacyjnego" screen 1, to z 4 ikonkami i przyciskiem "Czysto". Jak pozbyć się tego dziadostwa z paska powiadomień? Z usunięciem go z ekranu głównego (pulpitu) z lewej strony nie było problemu ale tutaj ta opcja wydaje się zablokowana. Wszystko widać na screenach - sprawdzałem w kilku miejscach. Wszystkie poradniki w internecie dotyczą tylko usunięcia go z ekranu głównego ale nie z paska powiadomień. Ogólnie pojawiło się to od niedawna. Wersja MIUI 12.0.5 Global Telefon Xiaomi Mi 9T
wypcio Opublikowano 19 Maja 2023 Opublikowano 19 Maja 2023 Wyłącz powiadomia w panelu sterowania Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu Tapatalka
Doober Opublikowano 19 Maja 2023 Autor Opublikowano 19 Maja 2023 26 minut temu, wypcio napisał: Wyłącz powiadomia w panelu sterowania Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu Tapatalka Jeśli chodziło ci o to: to było przez cały czas wyłączone.
wypcio Opublikowano 19 Maja 2023 Opublikowano 19 Maja 2023 Ja mam tak Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu Tapatalka
Doober Opublikowano 19 Maja 2023 Autor Opublikowano 19 Maja 2023 Wszędzie gdzie mogłem odhaczyć to ustrojstwo, żeby się nie wyświetlało to tak robiłem ale problem w tym, że części nie mogę odhaczyć tak jak to widać na screenach na początku wątku, jest poszarzone. Mam zablokowaną możliwość wyłączenia powiadomień do tego "Panelu informacyjnego" - mogłem jedynie pozbyć się tego ekranu na pulpicie.
wypcio Opublikowano 19 Maja 2023 Opublikowano 19 Maja 2023 Przytrzymaj palec na tym powaidomienu i powinna pokazać się opcja ukrycia lub wyłączenia Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 19 Maja 2023 Opublikowano 19 Maja 2023 Taka opcja się nie pojawi. W ustawieniach możesz wyłączyć Panel informacyjny w ogóle?
Doober Opublikowano 19 Maja 2023 Autor Opublikowano 19 Maja 2023 9 minut temu, Kacper Skrzypek napisał: Taka opcja się nie pojawi. W ustawieniach możesz wyłączyć Panel informacyjny w ogóle? W tym miejscu tylko takie opcje:
uremytoy Opublikowano 30 Czerwca 2023 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Wejdź w panel sterowania a potem kliknij zębatkę i odznacz "pokaż na pasku powiadomień"Wysłane z mojego M2012K11G przy użyciu Tapatalka
Albert44 Opublikowano 20 Lipca 2023 Opublikowano 20 Lipca 2023 Panel sterowania - ustawienia - ustawienia funkcji - sprzątacz - przypomnij o czyszczeniu, klikasz żeby nie przypominał i po sprawie albo niżej masz harmonogram tej miotły. Może jeszcze to się kiedyś komuś przyda, wchodzimy w ustawienia w panelu informacyjnym i cofamy zgodę na politykę prywatności. Panel robi się wtedy nieaktywny i nie powinien wysyłać żadnych powiadomień.
Rekomendowane odpowiedzi