R0MAN Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Po zainstalowaniu aktualizacji do MIUI Global 14.01 nie mogę zeskanować sensora do pomiaru cukru, wygląda to tak jakby nfc się nie włączało podczas skanowania. Aplikacje płatnicze działają normalnie.
0 Patryk Rączy Opublikowano 7 Lutego 2024 Opublikowano 7 Lutego 2024 Czy udało Ci się rozwiązać problem? Kupiłem Redmi Note 13 pro + 5G i mam identyczny problem. Aplikacja LibreLink w ogóle nie reaguje na próbę skanowania. Tak, jak by sensora nie było.
0 grzegorz.lki Opublikowano 7 Lutego 2024 Opublikowano 7 Lutego 2024 12 godzin temu, Patryk Rączy napisał(a): Czy udało Ci się rozwiązać problem? Kupiłem Redmi Note 13 pro + 5G i mam identyczny problem. Aplikacja LibreLink w ogóle nie reaguje na próbę skanowania. Tak, jak by sensora nie było. Sprawdź czy masz włączone to ustawienie. Ewentualnie przywróć działanie NFC
0 Patryk Rączy Opublikowano 8 Lutego 2024 Opublikowano 8 Lutego 2024 Dzięki! Próbowałem i niestety - również nie działa.
0 Karol Erbel Opublikowano 27 Lutego 2024 Opublikowano 27 Lutego 2024 Podobny problem i u mnie po ostatniej aktualizacji systemu na 11T. Sensor skanuje się po takim opóźnieniu, że jest to niesamowicie uciążliwe.
0 Rogol Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Witam, czy ktoś z was naprawił ten problem? Od wczoraj mam Redmi Note 13pro+ i też mam problem ze skanowaniem sensora
0 Wioletta Pietrzak Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Także mam problem z Xiaomi 13 pro plus 5g!!!Czy ktoś to ogarnął i uruchomił? Jeśli tak to proszę napisać jak to zrobić !
0 Jan Grzegorczyk Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Czytnik NFC jest na tym wąskim pasku, który jest między aparatem a bokiem telefonu,jak dobrze wycelujesz 💪to od razu łapie,sprawdzone
Pytanie
R0MAN
Po zainstalowaniu aktualizacji do MIUI Global 14.01 nie mogę zeskanować sensora do pomiaru cukru, wygląda to tak jakby nfc się nie włączało podczas skanowania. Aplikacje płatnicze działają normalnie.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi