tmpint Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Cześć, mam dwa pytania dotyczące zegarka T-Rex pro 1) W zegarku mam cały czas widoczne dane dot. stanu treningu, niestety nie są one synchronizowane do aplikacji Zepp. Czy komukolwiek te dane się synchronizują? 2) Zegarek posiada opcje pomiaru VO2max niestety nie wiem jak ją zmierzyć za jego pomocą. Ktoś to testował?
ziomal_1313 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udało Ci się coś wymyślić z sybchronizacjq treningów. Kiedyś mi działało, a teraz nie chce tego zrobić. Praktycznie próbowałem wszystko i dalej nic. Z notfity robi synchronizację, a z zepp nie chce
Netoper Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Co prawa inny sprzęt bo BipS fon pocoX3, apka Zepp. Od paru dni też problem z synchronizacją, ale wyczułem że od strzała idzie jak załącze GPS w fonie.Dotyczy to też wagi mibody scale, jak GPS w fonie wyłączony to się nie dogaduje.Ciort wie co Xiaomi odstawia, bo nic nowego nie instalowałem na fonie, nic nie zmieniałem w ustawieniach a problem z dnia na dzień wyskoczył.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi