tommyjar Opublikowano 22 Marca 2023 Opublikowano 22 Marca 2023 Po aktualizacji telefonu do 14.0.3.0SJKCNXM w aplikacjach dotyczących WiFi nie znajduje sieci WiFi pomimo że starsza komórka Mi Max 2 bez problemu je pokazuje. Może to jakiś problem z uprawnieniami? (komórka nie zrootowana)? może zrobić downgrading?
Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Marca 2023 Opublikowano 22 Marca 2023 Nie, musisz wyłączyć przybliżoną lokalizację. Ona jest domyślnie włączona na MIUI 14.
tommyjar Opublikowano 22 Marca 2023 Autor Opublikowano 22 Marca 2023 No niestety przy próbie zrobienia tego tel częściowo ucegliło - chwilkę pochodzi i resetuje się do TWRP. Czy można go zdowngradować poprzednią wersją MIUI 13?
Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Marca 2023 Opublikowano 22 Marca 2023 To masz jeszcze inny problem, wyczyść dane aplikacji Uprawnienia. Po tym będzie działać.
tommyjar Opublikowano 22 Marca 2023 Autor Opublikowano 22 Marca 2023 Jak chcę to zrobić to zdąży mi zresetować komórkę... To może mu zainstalować poprzednie MIUI V13.0.6.0.SJKCNXM? Akurat mam go w głównym folderze...
Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Marca 2023 Opublikowano 22 Marca 2023 12 minut temu, tommyjar napisał(a): Jak chcę to zrobić to zdąży mi zresetować komórkę... To wyłącz lokalizację na ten czas, wtedy powinno się nie resetować i powinieneś zdążyć.
tommyjar Opublikowano 22 Marca 2023 Autor Opublikowano 22 Marca 2023 To jest kilkanaście sekund i się resetuje. Nic się nie zdąży zrobić...
tommyjar Opublikowano 23 Marca 2023 Autor Opublikowano 23 Marca 2023 Uff, udało się to zatrzymać, zdążyłem przejść w tryb samolotowy i przestał się resetować a potem wycofałem zmianę w Przybliżonej Lokalizacji; po przełączeniu w normalny tryb jak na razie działa
Rekomendowane odpowiedzi