dmocha Posted March 18, 2023 Posted March 18, 2023 Cześć Po aktualizacji do wersji 13.0.8 przestał działać wybór aplikacji. Wcześniej nie było żadnych problemów. Pobrałem np pliki pdf to po tapnięciu w niego miałem listę różnych aplikacji, które obsługiwały ten plik. Tak samo w przypadku linków url. Mam kilka przeglądarek więc w zależności czym chciałem otworzyć to wskazywałem odpowiedni wybór.Pomyślałem, że może problem rozwiąże się po resecie telefonu. Postawiłem wszystko od nowa, nie przywracałem żadnych kopii. Niestety problem jest ten sam. Nie mam żadnych domyślnych ustawień. Okno wyboru pojawia się, ale próba tapnięcia w kropki od razu wywołuje losową aplikację, za każdym razem inną, nie pojawia się żadne dodatkowe okno.Co można zrobić? Zaczyna mi to bardzo przeszkadzać.Telefon stockowy bez żadnych modyfikacji. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka
Jansens Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 Miałem to samo. Przywróciłem do ustawień fabrycznych i nie aktualizowałem aplikacji zwłaszcza Google. Np aktualizacja chrome powoduje brak wybudzania "ok Google" i takich błędów jest masa. Możesz spróbować po kolei odinstalowywać aktualizacje i znaleść aplikacje odpowiedzialną za ten błąd. Pozdrawiam serdecznie Trzeba się wspierać ;)
Recommended Posts