wjarzab Opublikowano 19 Lutego 2023 Opublikowano 19 Lutego 2023 Pytanie. Używa ktoś telefony Xiaomo/Redmi/POCO połączonego BEZPRZEWODOWO z samochodowym radiem z AndroidAuto? Działa? Ja mam taki objaw, że działa, łączy bez problemu, ale wystarczy że na chwilę straci zasięg GSM/3G/LTE i po sekundzie wróci, rozłącza połączenie z radiem. Wyświetla na radiu połącz smartfon, po czym po chwili samo łączy spowrotem. Trochę to upierdliwe , szczególnie przy muzyce ze Spotify. Wyczytałem że jest to właśnie problem z MIUI. Na innych telefonach działa bezproblemowo. Ciekawe czy ktoś doświadcza podobnych akcji. Piszcie. Aha, mój tel to POCO X4 PRO 5G, ale problem podobno dotyczy wszystkiego na MIUI od 12.5 wzwyż.
wjarzab Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Opublikowano 20 Lutego 2023 Sam sobie trochę odpowiem. Powyższe POCO jest na andku 12 i MIUI 13.0.4 i faktycznie jak podczas połączenia z AA wyłączymy dane mobile i zaraz włączymy - rozłącza AA. Moje stare MI9SE na andku 11 i MIUI 12.5.1 przy takiej samej sytuacji - nie rwie połączenia z AA Ewidentny bug w MIUI 13. Jakiś trafiony ten POCO. Jak się nie wyłącza, to teraz się rozłącza. Ląduje w tej sytuacji w szufladzie na stare telefony.
pabo85 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 mam dokładnie ten sam problem - MIUI 14.0.6.0 stabilne, Mi 11 ultra Udało Ci się rozwiązać problem? 1
wjarzab Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2023 W dniu 19.04.2023 o 09:37, pabo85 napisał(a): mam dokładnie ten sam problem - MIUI 14.0.6.0 stabilne, Mi 11 ultra Udało Ci się rozwiązać problem? Tak. Kupiłem Motorole 1
Rekomendowane odpowiedzi