Profesorek Opublikowano 16 Lutego 2023 Opublikowano 16 Lutego 2023 (edytowane) Cześć, Od kilku dni mam 11T z polskiej dystrybucji i wszystko jest ok... prawie wszystko. Otóż dodałem do portfela karty mBanku, Nestbanku, Revolut oraz PKO SA. I ta ostatnia nie działa przy próbie płatności zbliżeniowej. Próbowałem odinstalować zarówno aplikację banku jak i portfel. Kartę dodawałem albo z poziomu aplikacji banku albo z poziomu portfela. Zarówno wpisując dane ręcznie jak i robiąc zdjęcie karcie. Za każdym razem aplikacja grzecznie dodaje kartę i pozwala ją ustawić jako domyślą. Niestety przy próbie płatności jest komunikat, że to nie działa, pojawia się wykrzyknik i duu....a. Po zmianie na kartę innego banku płatność idzie bez kłopotu. Edit: Oficjalny soft, BL nie odblokowany, siłą rzeczy roota też nie ma. Czy ktoś...coś... ? Z góry dzięki. Edytowane 16 Lutego 2023 przez Profesorek Dopisek o BL oraz root
taba19 Opublikowano 16 Lutego 2023 Opublikowano 16 Lutego 2023 Miałem podobną sytuację i problemem była błędna aktualizacja oprogramowania od Xiaomi ale wtedy żadna karta by ci nie działała.Tu raczej wina banku a nie telefonu Wysłane z mojego M2102K1G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi